melegvíz

meleg, víz, nyugalom, megtisztulás, csend
ezek várnak rád ha beülsz a kádba
elfelejted a gondokat
az élet leegyszerűsödik
akár ha aludnál
körülvesz a meleg
homályos gőz
ellazulnak a tagjaid
csepp gördül az orrodon
izzadsz
fínoman megindulnak a gondolatok
egyikből a másikba csordulsz

Ma teljesen használhatatlan voltam, nem ment a munka, ültem a képernyőbe merülve és előtűntek ezek a képek a monitoron, valahogy mindegyik a fürdésről szólt úgy látszik erre vágyok, megmerítkezni.

pooh-copy

Ez egy eredeti Micimackó illusztráció, híven közvetíti a történet eredeti mondanivalóját. Minden vonala költészet, finom, érzékeny, akkor is tudnám, hogy itt valami líra jön, ha nem ismerném Fülest vagy Róbertgidát és természetesen Winniet a medvét vagyis Micit a mackót. Az ember ül, kissé lehajtott fejjel, koncentrál, a puhán szálló pára beburkolja, falat emel kül és belvilág közé, csepp gördül, majd a gondolatok, és így tovább.

dutchtub-copy

Szeretnék holland lenni, csak egy pillanatra, amikor nem zavar semmi, akkor sem ha nincs pezsgő, akármit megtehetek, minden értem van, hiszen holland vagyok, ja és designer is, és eszembe juthatnak ilyenek, hogy minden buli, semmi sem szent, és saját tábortűz melegítésű műanyagmobilkádam is van, ami zseniális!

badog-copy

Ez ugye nem egy designblog, tehát nincs tele friss izékkel, amik épp most, és nézd milyen fényes, ígyhát lássuk be, nincs új a nap alatt. Ezt a Ljubljanai ócskapiacon találtam,- ha arra jársz, szombat reggel van, a folyóparton – szép tömeg nézegette a gyönyörű bádogosmunkát, de én se mertem megkérdezni mennyiért kínálják. Egy kicsit ugyan égetheti az ember lábujját ha nagyon bedurrantja, de azért a régiek is tudták mi a jó. És a két oroszlánlába se rossz, mert ugye egy kádnak ilyen lába mindenképp van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: